diumenge, 19 de febrer del 2012

Diumenges a-pun (intended): Stopman

Topman és una marca de roba molt popular a la Gran Bretanya. Recentment s'han ficat en un merder per culpa dels dissenys d'alguna de les seves samarretes.

uish!


Com era d'esperar, s'han organitzat grups de protesta contra la marca, i com que els britànics són tan amants dels puns, què millor que fer-ne un amb el nom de la marca? Què tal STOPman ?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no wonder!

Guenola M ha dit...

Et deixò el meu comentari aquí perquè no veig com enviar-te un mail en un altre lloc. La veritat és que no tinc res a dir sobre aquestes samarretes fantastiques (em fan gràcia !), només et volia felicitar per al teu blog i dir-te que sense cap mena de permis de la teva part, t´he citat en l´últim post del meu blog ;-) : http://francofils.wordpress.com/ no sé si llegeixes el francés, sinó et traduïré la part que t´interessa! "better late than never" és correcte ? (per avisar-te que et cito sense permís !). Bé ja veuràs són tots compliments, no crec que em faràs un procés per això. Doncs pots posar-me també en la teva llarga lista dels que recomanen "milloringliX" si vols, per vengar-te ! Moltissimes gràcies per les teves nano-lliçons d´english!